jul · nättips · pyssel

Röjryck

Nu har vi gjort ett ryck och städat undan julen! 😀 Känns URSKÖNT!! Nu säger jag bara: Välkommen våren! 😉

Mamma brukar rulla upp dukar på rullar, exempelvis gamla färdiganvända folierullar och jag har tagit med mig idén till mitt hem och dessutom rullat upp panelgardiner på rullar.

Som rullar använder jag mig av avkapade rullar som tygaffärer har tyger upprullade på ni vet… Jag passade på när en butik i stan gick i KK, och frågade om jag fick ta några såna där långa rullar. De blev nog bara glada över att bli av med dem. 🙂 Men det går säkert att kolla med vilken tygaffär som helst (eller någonstans där man säljer tyger) om man kan få sig någon rulle. Tycker själv att det är supersmidigt att inte alltid behöva stryka om gardinerna.

Har också försökt sortera julgrejerna bättre än tidigare och använder bl a röda askar från IKEA för diverse småjox.

Vi har haft väldiga problem att hålla rätt på luciagrejerna så nu är de äntligen samlade på ett och samma ställe (förutom själva linnena) med en specialgjord påse för lucialamporna. 😀 Notremsan var över från 2009 års julkort (2010 blev det ju dessvärre inga…).

Men nu ska vi slappa resten av kvällen och det ska vi göra genom att dricka te och se sista avsnittet av Emma som ligger ute på SVTPlay. Härligt att kunna koppla datorn till TV:n och se program när det passar! 😀

3 thoughts on “Röjryck

  1. Smart idé att rulla upp gardinerna så, blir inte så skrynkliga ju. Ja det underlättar verkligen att ha lite ordning på grejjerna när det ska upp igen, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s