familj · gott & blandat · prylar · pyssel

Romantisk middag med småbarn…

Här har det firats! Barnen stod för dukningen.

Dukning

Stortösen var väldigt bestämd och ville fixa servetterna fint och lilltösen hakade som vanligt på storasyster. Ljuslyktorna var flickorna med och gjorde när vi höll på att tapetsera köket. När tapetklistret ändå stod framme gossade vi in second hand-fyndade virkade dukar och hängde över ljuslyktorna GALEJ på tork. Och för att lyxa till det så lagade vi inte någon mat idag utan åkte och hämtade (maken hämtade) thai- och kinamat.

Thai och kinesiskt

Jag ääälskar jordnötssåsen!! Och sedan blev det chokladkakan med chokladglasyr som maken gjort med barnen under eftermiddagen medan jag pluggade.

Efterrätt

Ganska mastig och lite väl stark i sin mörk choklad-het… Ska nog ta en softare choklad nästa gång -kanske med mint… Gillar starkt muggen från IKEA och assietten från Coop. Vi sökte länge efter vita tallrikar eftersom de gamla var randiga av bestickgnissel… Ville inte köpa något dyrt eftersom vi har småbarn och blev då överlyckliga när vi hittade fina tallrikar med diskret mönster i vitt -4 för 100:-. 🙂

Nästa år har vi bokat min ömma moder som barnvakt så att vi kan åka utomlands och fira 10 år som gifta. 😀 Det blir firande det!! 😉

2 thoughts on “Romantisk middag med småbarn…

  1. Åh vad gott det ser ut. Dottern och jag försökte köpa kinamat i fredags.. men när vi kom dit så hade de semesterstängt. Vad besviken man blir då.
    Låter härligt att se fram emot en semesterresa nästa år då! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s