familj · musik · tro

Nu är det klippt!

Gräset, makens och barnens hår. Känns skönt inför semestern som börjar lite halvt imorgon. Det bär iväg till ”lappis” -en kristen festival, och det ska bli jätteroligt! Vi ska va engagerade på musikfronten, så riktig semester blir det inte förrän på söndag då vi drar vidare med husvagnen (svärföräldrarnas) mot sydligare breddgrader (som längst till Falkenberg).

Vi tog paus från packandet till lunch idag och träffade en kär vän med hennes två små på ett supermysigt café i närheten. Den ena sov hela tiden och den andra käkar glass med vår storskrutt.
Storskrutt och kompis käkar glass
Lillskrutt fick också dagens första glass.
Lillskrutt käkar glass
Den senare glassen fick de som muta för att sitta stilla och bli klippta… Det är verkligen inte lätt att klippa hår på barn!!! Jag var alldeles svettig efteråt!

Jag har ingen aning om hur det blir med bloggande under de nästan 3 veckorna vi är borta, men om ni inte vill missa ev inlägg så rekommenderar jag att lägga till mig (och de bloggar ni följer -skriv bara in adresserna) på bloglovin! bloglovin Då kan du välja att få mail när dina favvobloggar skriver nya inlägg -supersmidigt!

Trevlig sommar och ät mkt glass! 😉

3 thoughts on “Nu är det klippt!

  1. Hmm, vi skulle också klippa vår pojke igår. Han avskyr det verkligen och bara tokskriker trots godismuta. Vad ska man göra? Tips?!

    Ha en skön semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s